Lilypie Third Birthday tickers

2009. november 18., szerda

Barátok

Két hete vasárnap meglátogatott Zsombi barátom, a szüleivel és a két kis pocaklakóval. A látogatás már eleve jól kezdődött, mert Zigi tesóm annyira megörült Zsombinak, hogy amikor Anya elengedte, ráugrott Zsombira, akit így aztán sikerült feldöntenie. Szerencsére nem volt semmi a közelében, így nem verte be semmijét, csak Zigi nagyon megijesztette. Szóval a kezdeti rossz hangulat után már felhőtlen volt a játék és a kacagás. Persze Zigit kizártuk, hogy ne "terrorizálja" a vendégeket. Zsombi nagyon aranyos volt velem, megmutatta hogy kell mászni, megszeretgetett, sőt még puszit is kaptam. Aztán játszott az Anyukájával, és a látogatás vége felé ismét beengedtük Zigit, hogy Zsombi ne féljen tőle. Zigi ennek annyira örült, hogy megint letámadta Zsombit, de most már vigyáztunk rá, nehogy fellökje. Adott Neki egy két kutyapuszit, majd pedig ment megharapdálni az Apukáját. Másnap Anya felhívta Zsombi Anyukáját, hogy megtudakolja, hogy Zsombival minden rendben volt-e éjszaka, nem hagyott-e benne rossz emléket Zigi. Szerencsére minden rendben volt, úgyhogy remélem legközelebb is meglátogatnak bennünket.

vadul figyelem hogyan kell mászni :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy Bálintka, hogy ilyen szépen állsz négykézláb. A tolatás, kúszás hogy megy?

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    A tolatás az nagyon megy!!! A kúszással sincs gondunk, egyedül az a fránya mászás nem megy. Egy hónapja folyamatosan csak hintázik és nem akar elindulni!

    VálaszTörlés
  3. Blanka 8 hónaposan kezdett el mászni, 5 és fél hónaposan fordult meg szóval kb. a fordulástól számítva 2 és fél hónapig dolgozott rajta, hogy a mászást elsajátítsa. Nagyon nehéz dolog, de ha egyszer rájönnek a technikára meg sem állnak :-)) Szóval ne aggódj, hogy még nem indult el, örülj neki, hogy szépen egyhelyben elvan, aztán nem lesz egy nyugodt perced sem :-)))

    VálaszTörlés
  4. http://mayerblanka.blogspot.com/2009/03/maszok.html

    Blanka így mászott először :-)

    VálaszTörlés